iPhone glas vervangen en andere reparatie services

Heeft u een probleem met uw iPhone? Wij repareren iPhone’s 7 dagen per week. Dit doen wij 7 dagen per week aan de Langestraat 70 in Amersfoort. Uw telefoon kan vandaag nog gerepareerd worden! Maak een afspraak hieronder of bel ons!

Doctor Phone
Hoofdtelefoon
Doctor Phone
Camera
Doctor Phone
Powerknop
Doctor Phone
Volumeknoppen
Als de knoppen zijn vastgelopen, ontbreekt, of niet reageert en als de mute-knop plakt of is vastgelopen
Doctor Phone
Scherm
Doctor Phone
Home knop
Als de knop niet reageert, af en toe wel en dan weer niet
Doctor Phone
Waterschade
Doctor Phone
Microfoon
Indien de tegenpartij u niet hoort
Doctor Phone
Accu
Doctor Phone
Oplaad connector
Indien het toestel niet meer oplaad en/of het oplaadpunt beschadigd is

Display

Waterschade

Laadconnector

Batterij

Meest voorkomende problemen bij toestellen.

Volgens onderzoek heeft één op de vijf smartphone bezitters last van mankementen aan zijn of haar telefoon. Het meest voorkomende probleem waar mensen mee kampen is schade aan het scherm.

Op zoek naar een betrouwbare reparatiepunt voor een iPhone Schermreparatie dan bent u op de juiste plek. Met 124 locaties in Nederland. U kunt met uw iPhone terecht aan de Langestraat 70 in Amersfoort voor directe reparatie. U kunt in de tussentijd shoppen of wachten tot uw iPhone klaar is. Wij zitten in het centrum van de stad, u kunt ons goed bereiken.

iPhone reparatie bij Telecombinatie – 30 Minuten en klaar!

Of uw telefoon niet meer naar behoren werkt of hij is uit uw hand gegleden en daardoor het scherm gebroken is, kom langs bij ons. Telecombinatie staat bekend om de snelle en professionele reparatieservice die wij bieden en altijd met 180 dagen garantie voor iPhone en iPad’s. Wij gebruiken originele onderdelen en dat voor een voordelige prijs! Wacht niet langer en kom langs voor onze professionele hulp!

Ervaring en deskundig advies

Bij Telecombinatie, zijn we bekend met de reparatiemarkt en met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we zeggen dat wij echte specialisten zijn en uw telefoon in goede handen is bij ons.

Onze reparatie specialisten hebben ruime ervaing in het vervangen en repareren van technische defecten zoals het vervangen van een iPhone glas of een batterij die snel uitvalt.

Reserveer nu een datum & tijd voor reparatie.

Kenmerken reparatiedienst

  • Gecertificeerde experts
  • Klaar terwijl u wacht
  • Erkend reparateur verzekeringen
  • Service-contract mogelijk voor bedrijven