GT-P5100 GT-P5110 Samsung Galaxy Tab 2 10.1 reparatie

Is uw GT-P5100 GT-P5110 Samsung Galaxy Tab 2 10.1 kapot? Wij repareren smartphones en tablets 7 dagen per week voor zowel de particulier als zakelijke klant. De meeste reparatie’s doen wij terwijl u wacht. Wilt u direct geholpen worden? Bel ons dan even!

Over Telecombinatie

U kunt bij ons terecht voor alles wat met telecom te maken heeft. Met 120 vestigingen zitten we altijd in de buurt. Vanuit onze vestigingen geven wij onafhankelijk advies en hulp bij alle telecomvraagstukken van particulieren en zakelijke klanten.

Tip: Verzeker je telefoon na reparatie bij ons!

Alle eventuele schade’s in de toekomst zijn dan gedekt. Wij sturen niets op en repareren direct op locatie! Vanaf 1,99 euro.

[apss_share]

6

Gratis

Gratis onderzoek

Weet u niet precies wat er allemaal defect is? Loop bij ons binnen voor een gratis diagnose van uw Samsung Tab.

imag

€79,-

Mijn GT-P5100 GT-P5110 Samsung Galaxy Tab 2 10.1 heeft barsten in het scherm en/of mijn scherm doet het niet goed meer. (Origineel)

Zit er een barst in het scherm of reageert hij niet goed meer? Wij vervangen uw scherm vakkundig en snel waarna u Samsung Tab er weer als nieuw uitziet.

Wacht niet te lang met een gebarsten scherm aangezien de kans op water/vocht schade nu aanzienlijk hoger is!

3

€29,-

Mijn Samsung Tab heeft waterschade opgelopen.

Waterschade aan uw Samsung Tab is zeker niet altijd een verloren zaak. Wij kunnen uw Samsung Tab vaak nog redden. Het is van belang dat u z.s.m langs komt met uw Samsung Tab.

1

€49,-

Mijn Samsung Tab laadt niet meer (goed) op

Laadt uw tablet niet meer goed op of moeilijk? in 90% van de gevallen is uw oplaadconnector beschadigd. Deze kunnen wij snel en vakkundig voor u vervangen.

ipad

€55,-

Er komt geen geluid uit mijn speaker

De grote speaker van uw Samsung Tab is zeer waarschijnlijk defect en moet vervangen worden. Deze reparatie duurt vaak maar 30 minuten.

Scherm-reparatie

€55,-

De persoon waarmee ik bel hoort mij niet of slecht.

Uw microfoon moet vervangen worden. De microfoon vervangen wij snel en vakkundig voor u.

4

€55,-

Mijn aan/uit knop reageert niet (goed) meer.

Voelt u geen klik meer als u op de aan/uit knop drukt of reageert de telefoon niet meer op de knop. Dan moet deze vervangen worden.

4

€45,-

De achterkant van mijn Samsung Tab is beschadigd/gebarsten.

Uw Samsung Tab heeft schade opgelopen en ziet er niet meer goed uit. Wij kunnen de achterkant van uw Samsung Tab snel en vakkundig vervangen. Uw toestel ziet er na de reparatie weer uit als nieuw!

Scherm-reparatie

€59,-

Mijn Samsung Tab is snel leeg en/of valt vanzelf uit.

Hoogstwaarschijnlijk is accu defect. Na verloop van tijd wordt uw accu zwakker door het toenemende aantal laadcycli en kan uw accu onbetrouwbaar worden en/of sneller leeg lopen.

Scherm-reparatie

€39,-

Mijn volume knoppen reageren niet.

Werkt een volumeknop niet meer of werken beide knoppen niet dan kunnen wij deze vervangen voor u zodat ze weer naar behoren gaan functioneren.

6

€49,-

Mijn camera aan de achterkant werkt niet meer.

Maakt uw achter camera slechte foto’s of helemaal niet? Dan dient deze cameramodule vervangen te worden. Dit duurt doorgaans 30 minuten.

5

€39,-

Mijn selfie camera werkt niet meer.

Maakt uw selfie camera slechte foto’s of helemaal niet? Dan dient deze cameramodule vervangen te worden. Dit duurt doorgaans 30 minuten.

2

€40,-

Er komt geen geluid meer uit mijn headsets.

In dit geval moet de koptelefoonaansluiting vervangen worden. Dit doen wij doorgaans voor u binnen 30 minuten.

Scherm-reparatie

€39,-

Mijn home-button reageert niet goed of helemaal niet.

De complete home-button inclusief bekabeling moet vervangen worden. Deze reparatie duurt doorgaans 30 minuten.

lock3

€49,-

Beveiliging verwijderen

Bent u uw wachtwoord vergeten en komt u er niet meer in? Wij kunnen uw wachtwoord resetten. Vaak gaan uw gegevens hierbij verloren. Vraag naar de mogelijkheden met data behoud.

display

€49,-

Software herinstalleren

Wilt uw Samsung Tab niet meer goed opstarten of loopt die vast? Wij kunnen de software van uw toestel wissen en herinstalleren. Vraag naar de mogelijkheden met data behoud.

3
op aanvraag.

Overige reparaties

Neem contact met ons op via 033-4666088 of via onze contactpagina.