Wij zijn de onafhankelijke telecom specialist in Amersfoort. Met meer dan 120 filialen in Nederland zitten we altijd bij u in de buurt. Particulieren en zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor alles wat met telecom te maken heeft. Wij hebben alle merken en providers en ook een interne reparatiedienst. In onze winkels vindt u telecomspecialisten die altijd een oplossing voor u vinden. Onafhankelijk en persoonlijk advies dat is waar Telecombinatie voor staat.

Je telefoon vandaag nog gerepareerd

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden. Bij schade aan uw mobiele telefoon is het belangrijk dat dit gerepareerd wordt zonder teveel tijdsverlies. Vrijwel alle reparatie’s doen wij in de winkel binnen 1 uur. Zo kunt u snel weer uw telefoon gebruiken. Al onze monteurs zijn getraind en gecertificeerd. 

Scherpe prijzen
180 Dagen garantie (oem)
Direct-Repair
100% Gecertificeerd
iPhone screen repair Amersfoort

Reserveer nu een datum & tijd voor reparatie in 30 min.

Vergelijk Sim only

Op onze website heeft u de keuze uit talloze sim-only aanbiedingen en kunt u deze vergelijken. Wij hebben alle providers op onze website staan en u kunt dus online al de propositie’s vergelijken. Om een adequate vergelijking te doen is als eerste het van belang te weten hoeveel minuten u nodig hebt per maand. Dit weet u misschien al en anders is het aan te raden uw laatste facturen te bekijken om te zien hoeveel u minuten u daadwerkelijk elke maand gebruikt.

Een andere factor wat steeds belangrijker wordt is het gebruik van mobiele internet. Kijk op uw laatste facturen om te zien hoeveel MB u gemiddeld gebruikt elke maand. U heeft de keuze uit 3G of 4G internet, 3G is langzamer en goedkoper. Tot slot, voor hoelang wilt u uw abonnement vast zetten? U kunt kiezen uit een looptijd van 24 maanden, 12 maanden en bij sommige providers zelf 1 maand. (maandelijks opzegbaar) Sim Only abonnementen met een langere looptijd zijn vaak goedkoper dan korte en kunt u ook vaak wijzigen tijdens de looptijd van uw abonnement.

Wilt u persoonlijk advies, wat in uw situatie nou het beste is? Loop dan even binnen en we kijken samen naar een voor u passend abonnement!

Beoordelingen

iPhone gevallen, scherm kapot dus paniek! vodafone gebeld en verwezen me door naar telecombinatie. Gebeld en kon zelfde dag nog langs komen. Binnen 1 uur stond ik weer buiten met een nieuw scherm! Zou bij vodafone weken hebben geduurd, super blij ik kom zeker terug!

Jolanda Versteeg 18 April 2017

Reparatie – Klaar terwijl u wacht

Scherm gebroken? Telefoon start niet meer op? Problemen met uw telefoon komen nooit uit. Gelukkig repareren wij direct in de winkel en kunt u na een korte bezoek weer verder. Wij werken met altijd met originele onderdelen, zijn deze niet beschikbaar dan gebruiken we de beste kwaliteit leverbaar.

Voor de reparatie van een iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Sony Huawei, One Plus toestellen kunt u terecht bij Telecombinatie.  Wij hebben meer dan 2000 onderdelen op voorraad en kunnen u direct helpen met problemen aan uw telefoon of tablet.
De meeste reparatie’s die we doen zijn de iPhone scherm reparatie en iPhone accu vervangen. Wij zijn Authorised Apple Reseller. Samsung scherm reparatie doen wij ook terwijl u wacht en altijd met behoud van data! Oplaadpoort vervangen of accu reparatie van uw telefoon? Maak snel een afspraak en wij lossen het voor u op.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Scherm Reparatie

Batterij Reparatie

Oplaadpoort reparatie

Telefoon Glas reparatie

iPhone scherm reparatieSamsung Scherm reparatie – Telefoon reparatie
iPhone Accu reparatieSamsung Accu reparatie – Telefoon reparatie
Huawei scherm reparatieSony scherm reparatie – Telefoon reparatie
Huawei Accu reparatieSamsung Accu reparatie – Telefoon reparatie
Xiaomi scherm reparatie – Oneplus scherm reparatie – Telefoon batterij vervangen

Reparatie voor zakelijke klanten